Επιστροφή ή Ακύρωση Παραγγελίας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής,  αποκλειστικά και μόνο για τις αγορές που έχουν γίνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα eshop sofiakapageridou.gr, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή,  σας επιβαρύνει όλο το κόστος και η επιστροφή των προϊόντων.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  1. Το προϊόν έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το eshop μας
  2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  3. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος.
  4. Oφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  5. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνον κατόπιν έγκρισης του καταστήματος μας μετά την αποστολή email  και εγκρισης / και τηλεφωνικής επικοινωνίας. 
  6. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων σε προσφορές. Στις προσφορές αντί επιστροφής χρημάτων εκδίδεται ένα εκπτωτικό κουπόνι με ισχύ 6 μηνών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η εταιρία μας το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος και μέσω της SPEEDEX  Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του σε διάστημα 6-7 ημερών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το κατάστημα μας δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στο κατάστημα και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του καταστήματος μας, το κόστος επιστροφής βαραίνει το κατάστημα.

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για λόγους υγιεινής, το κατάστημα μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε μπομπονιέρες, κουφέτα σε συσκευασία, κουφέτα που τυχόν συνοδεύουν προϊόντα, ανοιχτές συσκευασίες κάθε είδους, σκουλαρίκια. Επίσης δεν μπορούν να επιστραφούν προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιές.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη , το κατάστημα μας οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που εγκριθεί να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και γίνει αποδεκτό το αίτημα σας και μετά την αποστολή email, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Καπαγερίδου Μαρία
Θηβών 166Α,
12134, Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ: 210 5781153

Για  ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ή ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π) για έλεγχο της πρότασης σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας…

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ :