Σοφία ΚαπαγερίδουΣΟΦΙΑ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΝΥΦΙΚΑ & ΒΡΑΔΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Private room only for Brides!!!
Wedding dresses

Ένας φιλικός και ζεστός χώρος by Maria Kapageridou

Νύφες μου με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω το νέο χώρο μας, αποκλειστικά για εσάς …Το δωμάτιο της νύφης! Ένας ιδιωτικός χώρος στο κατάστημα μας που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη καθώς φιλοδοξώ να αγκαλιάσω τα όνειρα και τις επιθυμίες για την ιδανικότερη επιλογή νυφικού,  στις νύφες που μας εμπιστεύονται!!!Να είστε σίγουρες ότι θα σας προσφέρω το καλύτερο!

Η Σοφία Καπαγερίδου βρίσκεται στο κόσμο της μόδας πάνω από 25 χρόνια. Έχει στο ενεργητικό της αξιόλογες σπουδές καθώς και διδασκαλία σε όλους σχεδόν τους τομείς του αντικειμένου της. Έχει διδάξει σε τμήματα styling, πατρονίστ, μοντελίστ, κοπτικής – ραπτικής, παρουσίασης και πραγμάτωσης μοντέλου. Για πολλά χρόνια διοργάνωνε επιδείξεις μόδας παράλληλα με τις δικές της παρουσιάσεις.
Σήμερα,  βρίσκεται στο δικό της ιδανικό χώρο όπου εκθέτει τις μοναδικές της δημιουργίες μαζί με βραδινές τουαλέτες που εισάγει αποκλειστικά από το εξωτερικό και κάποιες ελληνικές γνωστές εταιρίες.
Λειτουργεί, κυρίως, κατόπιν ραντεβού γιατί κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης προτείνει αυτά που ταιριάζουν στον τύπο κάθε γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα δίνει χρήσιμες συμβουλές styling και οργάνωσης γάμου.
Στο χώρο συνυπάρχουν κατασκευή κοσμήματος, μπομπονιέρας, προσκλητηρίων και άλλων γαμήλιων καλλιτεχνημάτων.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη βραδινή τουαλέτα ή το νυφικό που θα σας αναδείξει γιατί η στιγμή είναι ξεχωριστή. Πέρα, όμως, από τις βραδινές εμφανίσεις φροντίζουμε και για τις άλλες εκδηλώσεις σας. Γάμος, βάπτιση, cocktail party, δεξιώσεις αποκτούν άλλο χρώμα.

Γιατί να προτιμήσετε το κατάστημα Σοφία Καπαγερίδου;

Έχουμε μια σταθερή αξία,  την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των υπηρεσιών μας αλλά και των ρούχων μας. Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Διαλέγουμε προσεκτικά τα υφάσματα μας και σχεδιάζουμε μοναδικές δημιουργίες, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη.

Διαθέτουμε ΕΜΠΕΙΡΊΑ και γνωρίζουμε πολύ καλά το χώρο μας. Το κατάστημα μας εδώ και χρόνια βρίσκεται στο χώρο της μόδας.

Η ποιότητα και η εμπειρία είναι πάντα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Το αποτέλεσμα όμως τελειοποιείται όταν ξεχωρίζει, όταν μπορεί να διαθέτει τη ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Τα χειροποίητα ρούχα μας για μικρές και μεγάλες κυρίες, τα στέφανα, πολλά είδη γάμου αλλά και τα είδη βάφτισης που θα βρείτε στο κατάστημα μας, είναι πραγματικά ξεχωριστά!

Το κατάστημα μας!!!